Thuis geld verdienen.

Hoe lekker lijkt het jou om thuis geld te verdienen? Gewoon door elke dag een klein beetje van je tijd apart te zetten om iets te promoten wat jij leuk vind?

Zo promoot ik op dit moment deze affiliate training. Vooral omdat mijn interesse daar nu heel erg ligt. En ga ik volgende week beginnen met nog een niuewe pagina. Het aantal websites die je kan hebben is natuurlijk eindeloos.

Al moet het allemaal wel te behappen zijn natuurlijk. Maar stel je voor dat je na 2 jaar 10 websites hebt die per website 200 euro in de maand opleveren dan heb je dus al een inkomen van 2000 euro. En die 10 websites zijn prima bij te houden met 1 uur per dag werken.

Maar laten het wat meer uurtjes worden. Het zou toch gaaf zijn als je zo een extra of je inkomen kan verdienen. In deze nieuwe tijd zie je steeds meer online gebeuren. Zeker nu Nederland en andere landen in quarantine zitten.

Ver van mijn bed show.

Voor veel mensen klinkt thuis geld verdienen als een ver van mijn bed show. Maar er zijn al genoeg mensen die het doen dus geef me 1 goede reden waarom jij dat niet zou kunnen. Het kost je enige vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Maar dat is eigenlijk met alles toch? Of je nu beter wil worden met sport of je diploma/cursus wil halen. Je moet soms even doorzetten om een mooi resultaat te halen. En het mooie van thuiswerken is is dat je er zoveel tijd aan kan besteden als je zelf wilt.

Wat zijn de voordelen van thuis werken?

Daar zitten nogal wat voordelen aan. Ik zal er hier een paar opnoemen maar niet allemaal anders word de tekst veel te lang haha. Je kan het doen wanneer jij wilt, je staat niet meer in de file, je kan het overal doen als je maar je laptop bij je hebt en internet hebt, je kunt je eigen tijd bepalen en je creert vrijheid. En ik denk dat je er zelf ook nog wel een paar kan opnoemen.

Is er een gouden methode?

Een gouden methode klinkt altijd zo eenvoudig vind je ook niet? Toch is die gouden methode er wel. Er zijn je namelijk al tal van mensen voor gegaan die op deze manier geld verdienen. En die doen dat met affiliate marketing. Daarmee bouw je je eigen online winkel. En je kan kiezen uit gigantisch veel producten om te verkopen. Stel jou interesse ligt in de verzorgingsproducten of in bouwtekeningen of in boeken enz. Je kan zelf bepalen wat je wilt verkopen.

Zelf volg ik de training van Jacko Meijnaard. Hij heeft het zo slim aangepakt dat hij alleen nog maar met affiliate marketing bezig is. En daar ook ruimschoots voldoende mee verdiend. En het leuke is is dat hij zijn geheimen prijs geeft aan jou en mij. Hij heeft een hele mooie training ontwikkeld waarin hij je alles op een hele eenvoudige manier uitlegd.

Waarom is dit de manier?

Er zijn nog andere manieren om geld te verdienen op internet. Ja kan natuurlijk ook een webshop beginnen met een voorraad enz. Of je gaat online werken waarin je per uur betaald word. Maar als je een website hebt met voorraad dan moet je die voorraad weer ergens opslaan. Je moet dingen op de post doen enz. Of als je per uur werkt en je werkt niet dan krijg je dus ook geen geld. Het voordeel van affilate marketing is dat het 24/7 voor je werkt. Als je website loopt dan loopt hij enn aan jou de taak om er goede stukken op te schrijven en daardoor de mensen op je site te krijgen.

Ga jij deze uitdaging aan?

Durf jij deze uitdagin aan te gaan? Door elke dag 1 uurtje van de 24 uur die een dag heeft apart te zetten? Wil jij graag de eerste stap naar meer vrijheid zetten? Dan is misschien vandaag wel de dag om het te doen. Wil je meer info hierover? kijk dan op deze link. Via deze link word je alles uitgelgd. En ligt er een spetterende aanbieding voor je klaar. https://www.paypro.nl/producten/Internet_Succes_Gidsnl_-_Affiliate_Marketing_Revolutie/19099/79277

Mocht je er vragen over hebben dan kun je natuurlijk altijd een berichtje achter laten. En dan beantwoord ik hem graag.

Doe jij mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *