Nieuwe tijden, nieuwe kansen.

Deze bijzondere tijd zet je ook even stil. Tenminste mij wel en ik denk veel andere mensen ook.

We zitten natuurlijk al in een bijzonder tijdperk waarin de technologische ontwikkelingen snel gaan. Maar nu zo met het corona virus erbij maakt het het toch allemaal wat bijzonderder.

Veel bedrijven die bloeiend zijn hebben opeens bijna geen werk meer. Of in sommige gevallen helemaal geen werk meer. Terwijl andere bedrijven het opeens super druk hebben.

En voor ons? Wij zijn gelukkig een erg kleinschalig bedrijf. Onze kosten zijn laag en we leven erg eenvoudig en als het moet kan het nog eenvoudiger en simpeler.

En mocht er een totale lockdown komen we hebben een tuin van 3200 m2 dus daar is genoeg in te doen met zijn allen.

En er zijn genoeg mooie plekjes om naar toe te gaan.

Op ontdekking

Een aantal maanden geleden was ik al bezig om eens te kijken of wij via internet ook een business kunnen opbouwen.

Ik ben vaak om 6.00 al wakker terwijl de rest pas later hun bed uit hoeft. Ik ben nu eenmaal een vroege vogel.

Na 20 jaar als marktkoopman gewerkt te hebben blijft het verkopen toch een beetje in je bloed zitten. En het is fijn om producten te kunnen verkopen waar anderen wat aan hebben.

Op de markt verkocht ik brood en koek maar dat gaat via internet wat lastig. Dus ik besloot om elke dag 1 uurtje op ontdekking te gaan.

Internet is eigenlijk een hele grote markt. En er is van alles te koop. Maarja hoe ga je dat doen als jezelf geen verstand hebt van websites bouwen enz. En hoe gaat dat in vredesnaam in zijn werk?

Na een poosje op het internet rond gestruind te hebben kwam ik affiliate marketing tegen. En ik had eerlijk gezegd nog geen flauw idee wat dat was. Gelukkig ben ik nieuwsgierig aangelegd en ging ik het eens uitzoeken.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een marketingvorm waar adverteerders een vergoeding betalen aan degene die het verkoopt, ook wel partner of affiliate genoemd.

Je probeerd via jou website artikelen te verkopen en daar krijg jij dan een vergoeding voor. Dus eigenlijk is dan jou website je marktkraam waar je spullen verkoopt. En elke keer als je wat verkoopt dan krijg jij daar een vergoeding voor.

Wat kan je dan verkopen

Eigenlijk is het aanbod wat je kan verkopen oneindig. Bol.com en andere grote bedrijven werken veel met deze strategie. Ook energie leveranciers en reis websites werken ook vaak zo.

De kans is vrij groot dat je al eens iets gekocht hebt via deze manier van verkopen. Op websites als daisycion, paypro en tradetracker staan genoeg mooie en fijne producten om te verkopen. En bol.com en coolbleu gebruiken dit ook.

En zeg nou zelf, lijkt het jou ook niet leuk om via een website inkomen te generen? Het internet is 24/7 open en dat zorgt natuurlijk voor ontzettend veel mogelijkheden.

De omzet van affiliate marketing is in de afgelopen 10 jaar gestegen van 80 miljoen euro naar 160 miljoen euro. (Nederlandse markt) En die markt groeit en groeit maar. Dus het is een mooi moment om in te stappen.

Hoe begin je met affiliate marketing?

Omdat affiliate marketing voor mij echt helemaal nieuw is ging ik op zoek. Ik ging op zoek naar iemand die deze weg al bewandeld heeft. En dat zijn er nogal wat. Ik kwam hele mooie trainingen tegen maar die hadden al snel een prijskaartje van honderden en sommige zelfs duizenden euro’s.

Na een poosje kwam ik terecht op de pagina van Jacko Meijaard en hij heeft een geweldig programma ontwikkeld.

En voor een hele leuke prijs. Want op ontdekking gaan is leuk. Maar als het meteen honderden euro’s kost dan is dat wat minder leuk.

In zijn programma word je van het begin tot het eind geholpen om een mooi product neer te zetten op de internet markt.

Ik hou ervan om mensen met een passie te volgen. En hij heeft deze passie voor het ontwikklen van affiliate marketing. Al zijn filmpjes en instructies zijn eenvoudig en duidelijk uitgelegd. En je kan voor een paar tientjes al in het programma stappen. Neem gerust eens een kijkje op zijn site: https://www.paypro.nl/producten/Internet_Succes_Gidsnl_-_Affiliate_Marketing_Revolutie/19099/79277

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen starten.

Nieuwe kansen.

Wie weet is dit net wat jij zoekt op het moment. Door alle onzekerheden op dit moment is het misschien de juiste tijd om het eens over een andere boeg te gooien of er wat bij te doen.

En je kan er net als mij 1 uurtje mee bezig zijn of zoveel uur als jezelf wilt. Ik wens je in ieder geval veel succes. En mocht je deze pagina willen delen onder je vrienden, familie en kennissen dan is dat super fijn.

Groetjes,

Sjaak

Of gewoon in een café met wat lekkers erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *