LUKT HET AL EEN BEETJE?

We zijn nu een aantal weken verder en eigenlijk is het wel mooi hoe het proces gaat. Ik ben namelijk echt een digibeet dus een website in elkaar zetten is voor mij al een reuze interessant proces. En stapje voor stapje begin ik het een beetje door te krijgen. Dit is eigenlijk mijn oefenwebsite zodat ik hier een beetje de verschillende dingen kan uit proberen. Zoals teksten schrijven en invoegen en een eenvoudige site opzetten. En tot nu toe gaat dat prima.

Waar ben ik mee bezig?

Ik ben iemand die eigenlijk altijd met heel veel dingen tegelijk bezig ben. Mijn hoofd staat nooit stil en ik heb altijd 1000 en 1 ideeen over van alles en nog wat. Soms heb ik uren een focus en knal ik in 1x door en soms ben ik zo druk met alle ideen dat het me niet lukt om wat uit te werken. En dat geeft niet ik weet gelukkig hoe ik in elkaar zit en hoe ik daar het beste uit kan halen.

Op dit moment ben ik dus bezig met verschillende dingen. 1 daarvan is de affiliate marketing. Daar heb ik in de vorige blogs al over geschreven. Dat is eigenlijk een online markt op internet en dat is echt reuze interessant om je daarin te verdiepen. Als je ziet wat er allemaal online verkocht word enzovoorts dan is die markt oneindig groot. Ik zal aan het eind van dit stuk een link plaatsen waarin je alles word uitgelegd over deze manier van geld verdienen. Wie weet is het ook wat voor jou?

En ik ben via via in contact gekomen met iemand die supplementen verkoopt als ondersteuning van je gezondheid. Zeker in een bijzondere tijd als deze met het corona spook dat rondraasd is het van belang om een gezond en sterk lichaam en geest op te bouwen. En nu is er een hoop uit voeding te halen maar helaas bevat veel van onze voeding ook niet meer alle benodigde vitamines en mineralen enz. Nu ben ik vaak wat sceptisch over suplementen maar dit bedrijf ziet er echt mooi en goed uit. En ze werken met een bloedtest waardoor de resultaten goed zichtbaar zijn. En dat klinkt natuurlijk wel weer interessant. Wil je hier meer over weten. Reageer dan even onder dit bericht.

En ik ben nog druk bezig met onze online training. Maar phoe dat is echt wel een klus hoor. Wij werken natuurlijk via ons eigen ontwikkeld programma maar om dat op papier te krijgen en uit te werken naar een online training is echt heel veel werk. Want we willen natuurlijk wel iets heel moois neerzetten.

En we zijn natuurlijk druk bezig met ons huis en tuin. Die ondergaat op dit moment een metamorfose. We hebben een mooie zitplek en grilplek gecreƫerd in de tuin. En we zijn echt heel serieus bezig met onze moestuin. Maar dat heeft niet zoveel te maken met mijn elke dag 1 uur werken project maar ik wilde je dat toch even meegeven haha.

Wat wil ik nu eigenlijk?

Wat ik eigenlijk wil met dit project is natuurlijk een goede vraag? Ik doe dit eigenlijk met 2 motivaties. De 1ste is dat het mij leuk lijkt om een extra inkomen te genereren waardoor we wat meer financiele ruimte krijgen. Want stel je voor er breekt over een poosje weer een crisis uit en mensen mogen voor een aantal maanden niet reizen oid dan is het fijn om een extra inkomen te hebben. Want ookal leven wij heel erg eenvoudig we kunnen helaas nog niet zonder geld leven.

De 2e is dat ik het belangrijk vind voor mijn eigen ontwikkeling om me te verdiepen in iets waar ik eigenlijk nog niet zoveel van weet. Zoals een website bouwen dus. En de affiliate marketing de online training en al de vitamines en mineralen. Al weet ik van het laatse wel wat maar daar valt nog veel meer van te leren. Maar jezelf stretchen door nieuwe dingen te ontdekken en te leren isd heel erg goed voor je. Het is goed voor je brein en je mentale gezondeheid. En het verbreed je algehele kennis en dat is natuurlijk nooit verkeerd.

Onze lieve alpacas

Wil jij je ook verdiepen in iets nieuws?

Mocht jij je net als mij ook willen verdiepen in iets nieuws check dan de onderstaande link voor de affiliate markteting. Deze leuke en bovenal betaalbare training is interessant om te volgen.

https://www.paypro.nl/producten/Internet_Succes_Gidsnl_-_Affiliate_Marketing_Revolutie/19099/79277

Neem gerust eens een kijkje op de bovenstaande link. Wie weet is het wat voor jou?En als je vragen hebt laat gerust een berichtje achter. Het is nu 8.32 dus ik heb er weer 1 uurtje typen opzitten. Het zonnetje schijnt hier en de beestjes willen graag eten hebben dus die ga ik even eten geven.

Fijne dag allemaal en ik zou zeggen geniet er van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *